Bestrating Schiedam

Bestrating in uw tuin in Schiedam laat u aanleggen door Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg in Bergschenhoek. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de renovatie van tuinen in regio Zuid-Holland. Dit doen wij al sinds 1996. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw tuin.

Bestrating laten aanleggen in uw tuin in Schiedam door hoveniersbedrijf

Steeds meer mensen kiezen voor bestrating in hun tuin in Schiedam. Dit vereist weinig onderhoud en ziet er toch mooi uit. Bestrating zelf aanleggen is niet verstandig wanneer u er weinig tot geen verstand van heeft. Er zijn namelijk meerdere zaken waar rekening mee moet worden gehouden. Bestrating van uw tuin verloopt als volgt:

  • Ophoog- en voegzand worden gestort om verzakking te voorkomen;
  • De stenen worden gelegd;
  • Eventueel worden opsluitbanden geplaatst om te zorgen dat de stenen op hun plek blijven liggen.

Bestrating kan apart worden uitgevoerd, maar ook als onderdeel van de aanleg van een nieuwe tuin of de renovatie van een verouderde of verwaarloosde tuin.

Projecten van Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg

Wij hebben al veel tuinen mogen ontwerpen, aanleggen, onderhouden en/of renoveren. Op deze projecten zijn we zeer trots. Wilt u zelf meer weten over onze werkzaamheden? Bel dan naar 010-4613043. Dan kunnen we kijken of wij u kunnen helpen met de bestrating van uw tuin in Schiedam of andere hovenierswerkzaamheden. Hiervoor kan vrijblijvend een offerte worden opgesteld.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel ons nu

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook altijd bereiken via ons telefoonnummer.