Home » Hovenier Bergschenhoek

Hovenier Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een hovenier in Bergschenhoek? Dan heeft u bij deze gevonden wat u zocht. Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg is opgericht in 1995 door Michel Onos en Edwin Stofberg. Wij zijn beiden gediplomeerd hovenier, afgestudeerd aan de middelbare tuinbouwschool. Wij kunnen een tuin voor u ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren.

Werkzaamheden van hovenier Onos & Stofberg in Bergschenhoek

Onze werkzaamheden variëren van het bouwen van een tuinhuisje tot groenvoorziening. Wanneer u helemaal genoeg heeft van uw tuin of net in een nieuw huis woont en een nieuwe tuin wilt aanleggen, zijn wij de hovenier in Bergschenhoek die u kunnen helpen. Wij kunnen voor u een ontwerp maken van uw droomtuin. Wij maken tijdens onze eerste afspraak met u een tekening en een beplantingslijst, gevolgd door een definitieve tekening en een kostenberaming tijdens onze tweede afspraak met u. Het is mogelijk ons de aanleg of renovatie te laten uitvoeren. Daarvoor kunnen wij eerst een vrijblijvende offerte opstellen. Heeft u eenmaal uw droomtuin, dan is het mogelijk een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Dit kan per jaar, week of maand.

Contact opnemen

Wanneer u interesse heeft in onze werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 010-4613043. Wij helpen u graag, als hovenier in Bergschenhoek, met het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en/of renoveren van uw tuin.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel ons nu

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook altijd bereiken via ons telefoonnummer.