Home » Hovenier Bleiswijk

Hovenier Bleiswijk

Zoekt u een hovenier in regio Bleiswijk? Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg is dan een uitstekende keuze. Wij zijn gevestigd in Bergschenhoek, nabij Bleiswijk, en verrichten sinds 1996 allerlei hovenierswerkzaamheden. Van ontwerp tot aanleg, wij regelen alles op het gebied van uw tuin. Wij vinden het belangrijk flexibel te zijn en snel op de wensen van onze opdrachtgevers in te spelen. Daarom houden wij nauw contact en zijn wij altijd zelf aanwezig bij de werkzaamheden.

Hovenier in regio Bleiswijk: aanleg en ontwerp van uw droomtuin

Wilt u de tuin van uw dromen laten aanleggen? Schakel ons dan gelijk in! Wij beginnen met het ontwerpen van een nieuwe tuin. Daarvoor komen we bij u langs. We maken met u een tekening en een beplantingslijst. U mag altijd nog veranderingen aanbrengen in het eerste ontwerp. Tijdens een tweede afspraak maken we een definitieve tekening, een kostenraming en, indien u ervoor kiest ons de aanleg te laten uitvoeren, een offerte hiervoor. De aanleg van uw tuin wordt geheel door ons uitgevoerd als u dat wilt. Wij verzorgen onder andere bestrating, verlichting, beplanting, vlonders en overkappingen. Als hovenier in omgeving Bleiswijk verzorgen wij daarnaast ook kleinere opdrachten.

Onderhoud van uw droomtuin

Als u eenmaal kunt genieten van uw droomtuin, wilt u dit graag zo houden. Daarvoor is onderhoud van groot belang. U kunt bij ons kiezen voor een onderhoudscontract per jaar, week of maand, een voor- en/of najaarsonderhoud en/of vakantieservice. In het contract wordt vastgelegd wanneer wij komen en welke werkzaamheden dan worden uitgevoerd. Wilt u meer weten over ons werk als hovenier in omgeving Bleiswijk? Bel dan snel naar 010-4613043.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel ons nu

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook altijd bereiken via ons telefoonnummer.