Hoveniersbedrijf Berkel

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in omgeving Berkel? Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg belooft u de tuin van uw dromen. Wij garanderen u een goede service. Al sinds 1996 voeren wij hovenierswerkzaamheden uit. We zijn in al deze jaren een expert geworden op het gebied van tuinen en weten precies hoe wij voor onze opdrachtgevers de ideale tuin ontwerpen, aanleggen, onderhouden en/of renoveren.

Hovenierswerkzaamheden van Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg in regio Berkel

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Bergschenhoek, nabij Berkel. Wij hebben in tuinen in heel Zuid-Holland gewerkt. Ons werk varieert van ontwerpen tot onderhouden. Een ontwerp kunnen wij te allen tijde voor u maken. Ook wanneer u graag de aanleg zelf wilt uitvoeren, kunnen wij een ontwerp voor u maken. Wilt u zeker weten dat de aanleg op een deskundige manier gebeurt, dan raden we aan niet zelf aan de slag te gaan maar dit aan ons over te laten. Wij hebben jarenlang ervaring op dit gebied en leggen iedere tuin in een handomdraai aan. Renoveren is bij ons ook mogelijk.

Een onderhoudscontract

Wilt u dat uw tuin de allure blijft houden die het heeft net na de aanleg of renovatie? Zorg dan dat deze goed onderhouden wordt. Een onderhoudscontract bij ons hoveniersbedrijf in omgeving Berkel is dan perfect. Wij komen dan een keer per jaar, maand of week uw tuin onderhouden. U kunt zelf aangeven welke werkzaamheden er dan moeten worden uitgevoerd. Voor meer informatie belt u naar010-4613043.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel ons nu

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook altijd bereiken via ons telefoonnummer.