Hoveniersbedrijf Pijnacker

Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg is een succesvol hoveniersbedrijf in regio Pijnacker. Het bedrijf wordt geleid door twee gediplomeerde hoveniers, opgeleid aan de middelbare tuinbouwschool en sinds 1196 werkzaam voor Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg. Wij zetten de wensen van de opdrachtgevers altijd op één en doen ons uiterste best de tuin van hun dromen te ontwerpen, aanleggen, onderhouden en/of renoveren.

Tuin laten ontwerpen en aanleggen door hoveniersbedrijf in regio Pijnacker

Alles begint bij ons met een goed gesprek. Wij maken een afspraak met u om een ontwerp te maken. U geeft dan aan wat uw wensen zijn en wij maken op basis daarvan een eerste tekening en beplantingslijst. Vervolgens volgt een tweede gesprek waarin we een definitieve tekening maken. Ook geven we u dan een kostenraming. Wanneer u ons de tuin wilt laten aanleggen, zullen wij hiervoor ook een offerte opstellen. Wij verzorgen, als u dat wilt, de aanleg van uw tuin tot in de puntjes. Om uw tuin niet in verval te laten raken, kunnen wij geregeld terugkomen voor grondig onderhoud. U kunt hiervoor zelfs een onderhoudscontract opstellen bij ons hoveniersbedrijf in omgeving Pijnacker.

Tuinen die we eerder hebben aangelegd

Om u een idee te geven van wat wij als hoveniersbedrijf in omgeving Pijnacker al hebben gedaan, kunt u foto’s bekijken van enkele van onze projecten. Wilt u nog meer informatie of een afspraak maken om te beginnen met het ontwerpen? Bel dan gelijk naar 010-4613043.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel ons nu

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook altijd bereiken via ons telefoonnummer.