Home » Hoveniersbedrijf Zoetermeer

Hoveniersbedrijf Zoetermeer

Plannen en planten is het motto van Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg in omgeving Zoetermeer. Wij zijn specialist op het gebied van hovenierswerkzaamheden. Wij kunnen uw tuin niet alleen aanleggen en onderhouden, maar ook ontwerpen. Wij zullen voor u dus zowel plannen als planten om de tuin van uw dromen te kunnen aanleggen.

Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg in regio Zoetermeer: van ontwerp tot onderhoud

Een tuin die moeten worden aangelegd of gerenoveerd moet eerst worden ontworpen. Wij kunnen dit voor u doen. Wij hebben jarenlang ervaring opgedaan en daardoor weten wij goed in te schatten wat we met u tuin kunnen doen. We weten bijvoorbeeld hoeveel ruimte een terras nodig heeft of hoelang u bezig bent om uw tuin levendig te houden. Hier houden wij rekening bij het ontwerpen van uw tuin. Wanneer er eenmaal een ontwerp en offerte zijn, kan de tuin worden aangelegd of gerenoveerd door ons hoveniersbedrijf in omgeving Zoetermeer.

Grote en kleine klussen

Ons hoveniersbedrijf in regio Zoetermeer doet meer dan het ontwerpen, aanleggen en renoveren van tuinen. Wij kunnen ook kleinere klussen voor u uitvoeren, zoals het plaatsen van schuttingen of het aanleggen van een border. Ook kunnen wij onderhoud aan uw tuin verrichten, zoals grasmaaien, snoeien of het verwijderen van onkruid. Waar u ons ook voor nodig heeft, u kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via 010-4613043. Contacteer ons snel en dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel ons nu

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook altijd bereiken via ons telefoonnummer.