Home » Schutting plaatsen Zoetermeer

Schutting plaatsen Zoetermeer

Bent u van plan een nieuwe schutting te plaatsen in uw tuin in Zoetermeer? Dat kunt u zelf doen, maar u kunt het ook laten doen door een professioneel hoveniersbedrijf. Een goede keuze is Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg, gevestigd in Bergschenhoek nabij Zoetermeer. Wij hebben zeer veel ervaring op het gebied van hovenierswerkzaamheden. Al sinds 1996 werken wij met veel succes aan de tuinen van onze opdrachtgevers in Zuid-Holland.

Een schutting plaatsen in Zoetermeer laat u doen door Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg

Een schutting plaatsen in uw tuin in Zoetermeer kan vrij snel gedaan worden. Wanneer u zelf niet zo handig bent of simpelweg niet voldoende tijd heeft, is het verstandig deze klus uit te besteden. Wij nemen dit graag op ons. Wij hebben zeer veel ervaring als hoveniersbedrijf. We leggen gehele tuinen aan, maar zijn ook in te schakelen voor kleinere klussen, bijvoorbeeld het laten plaatsen van een schutting bij u in de tuin in Zoetermeer.

Andere werkzaamheden

Wij doen meer dan alleen de aanleg van tuinen of het uitvoeren van kleine klussen, zoals het plaatsen van een schutting in uw tuin in Zoetermeer. Wij kunnen ook een tuin voor u ontwerpen, een verouderde tuin renoveren of onderhoudsklussen uitvoeren. Als u meer wilt weten over onze werkzaamheden kunt u altijd contact met ons opnemen via 010-4613043. Dan lichten wij u hier graag over in.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel ons nu

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook altijd bereiken via ons telefoonnummer.