Home » Tuinhuisjes Rotterdam

Tuinhuisjes Rotterdam

Op zoek naar mooie tuinhuisjes in regio Rotterdam? Deze kunt u laten plaatsen door Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg. Wij leggen tuinen aan en renoveren deze ook wanneer dit nodig is. Onderdeel van de aanleg of de renovatie kan het plaatsen van een tuinhuisje zijn. Wij garanderen u een uitstekende service, stellen ons altijd flexibel op en spelen in op de wensen van onze opdrachtgevers.

Tuinhuisjes laten plaatsen in regio Rotterdam

Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuisje. Het is ontzettend handig, zeker wanneer u in huis weinig ruimte heeft. In het tuinhuisje kunt u dan spullen opslaan die u niet meer kwijt kunt in huis. U kunt een compleet tuinhuis kopen, maar er ook een laten maken.Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg in regio Rotterdam biedt u veel mogelijkheden op het gebied van tuinhuisjes. Wij bouwen deze zelf of plaatsen een tuinhuisje dat u heeft uitgekozen. Daarnaast kunt u ons ook altijd inschakelen voor andere werkzaamheden, zoals het plaatsen van verlichting, beplanting of het maken van een overkapping.

Contact opnemen

Als u interesse heeft in onze werkzaamheden en graag wilt zien wat wij u in regio Rotterdam kunnen aanbieden op het gebied van tuinhuisjes, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 010-4613043. Als u wilt, kunnen wij een afspraak met u maken om al uw wensen door te spreken.

N

Kwaliteit

Ervaring

Klantvriendelijk

Contactformulier

Bel ons nu

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook altijd bereiken via ons telefoonnummer.

BESTE BEZOEKER

Momenteel nemen wij helaas geen nieuwe opdrachten meer aan.
Voor vragen over reeds ingeplande afspraken zijn we wel bereikbaar via telefoon en mail.
Onze excuses voor het ongemak.