Home » Tuinhuisjes Schiedam

Tuinhuisjes Schiedam

Tuinhuisjes worden steeds populairder in regio Schiedam. U kunt er uw spullen gemakkelijk in opslaan wanneer u in uw woning niet meer genoeg ruimte heeft. Ze zijn dan ook vooral ideaal voor mensen met weinig ruimte in hun huis. Een tuinhuisje levert u meer ruimte op en is ook een mooie aanvulling in uw tuin.

Mooie tuinhuisjes in regio Schiedam

U kunt zelf op zoek gaan naar tuinhuisjes in regio Schiedam en deze zelf plaatsen. U kunt dit echter ook overlaten aan een professioneel hoveniersbedrijf. In Bergschenhoek, nabij Schiedam, vindt u Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg dat gespecialiseerd is op het gebied van tuinhuisjes. Wij kunnen deze voor u maken en plaatsen. We bespreken eerst altijd wat uw wensen zijn. Vervolgens maken we op basis daarvan een ontwerp en een kostenraming. Vindt u alleen een nieuw tuinhuisje voldoende? Wij kunnen nog veel meer hovenierswerkzaamheden uitvoeren, zoals bestrating of beplanting. Wij zijn zelfs in te schakelen voor een gehele renovatie van uw tuin.

Tuinhuisjes in onze eerdere projecten

Wilt u weten welke tuinhuisjes wij eerder al plaatsten in regio Schiedam? Bekijk hier dan de foto’s van. Zo kunt u gelijk wat inspiratie opdoen. Bent u enthousiast over onze werkzaamheden? Bel dan snel naar 010-4613043.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel ons nu

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook altijd bereiken via ons telefoonnummer.