Home » Tuinonderhoud Schiedam

Tuinonderhoud Schiedam

Tuinonderhoud in regio Schiedam laat u uitvoeren door Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg. Wij zijn al sinds 1996 actief in Zuid-Holland. We ontwerpen tuinen, leggen ze aan, onderhouden ze en renoveren ze. Wij weten alles op het gebied van tuinen en vinden altijd een passende oplossing voor u. We zijn erg flexibel en proberen altijd in te spelen op de wensen van onze opdrachtgevers.

Het belang van tuinonderhoud in omgeving Schiedam

Het onderhoud van uw tuin moet niet worden onderschat. Wanneer u dit verwaarloost, zal het niet lang duren voordat uw tuin er niet meer mooi uitziet. Onderhoud is van essentieel belang. Wanneer u het goed bijhoudt, hoeft het onderhoud niet veel tijd te kosten. Wilt u het liever niet zelf doen, maar uitbesteden aan een professional? Dan neemt Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg, nabij Schiedam, graag het tuinonderhoud voor haar rekening. Zo blijft uw tuin mooi.

Vormen van onderhoud

Wij bieden u verschillende mogelijkheden als het gaat om tuinonderhoud. Zo kunt u ons eenmalig laten langskomen, bijvoorbeeld om te snoeien of onkruid te verwijderen. U kunt echter ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten en ons eenmaal per jaar, week of maand langs laten komen. Ook bieden wij voor- en/of najaarsonderhoud en een vakantieservice aan. Als u alles wilt weten over ons tuinonderhoud in regio Schiedam, kunt u contact met ons opnemen via 010-4613043.

N

Kwaliteit

Ervaring

Klantvriendelijk

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel ons nu

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook altijd bereiken via ons telefoonnummer.