Home » Tuinonderhoud Zoetermeer

Tuinonderhoud in regio Zoetermeer

Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg uit Bergschenhoek is dé hovenier die tuinonderhoud verzorgt in omgeving Zoetermeer. Wanneer u ons inschakelt, weet u zeker dat uw tuin er mooi en verzorgd uit blijft zien. Wij verzorgen alle onderhoudsklussen die u zich maar kunt wensen, van grasmaaien tot het snoeien van planten. Een verwaarloosde tuin is verleden tijd dankzij ons.

Sluit een contract aft voor goed tuinonderhoud in regio Zoetermeer

Wanneer u verzekerd wilt zijn van goed tuinonderhoud in omgeving Zoetermeer, doet u er goed aan een onderhoudscontract af te sluiten bij ons. Wat houdt dat in? Wij komen zo vaak u wilt bij u langs om uw tuin te onderhouden. Dat kan eenmaal per jaar zijn, maar ook eens in de week. U geeft zelf aan hoe vaak onze hovenier langs moet komen. Daarnaast kunt u aangeven welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Op basis daarvan stellen we een contract op. Dankzij ons hoveniersbedrijf uit de regio Bleiswijk en Zoetermeer weet u zeker dat uw tuin er het gehele jaar netjes bij ligt.

Of kies voor eenmalig onderhoud

U hoeft niet verplicht een onderhoudscontract af te sluiten als u ons tuinonderhoud wilt laten verrichten in omgeving Zoetermeer. U kunt ons ook eenmalig langs laten komen vanuit Bergschenhoek voor onderhoud. Een andere mogelijkheid waar u voor kunt kiezen is ons voor- en/of najaarsonderhoud of onze vakantieservice. Voor meer informatie belt u naar 010-4613043. Dan kijken wij wat we op het gebied van tuinonderhoud of tuininrichting voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel ons nu

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook altijd bereiken via ons telefoonnummer.