Home » Tuinonderhoud Zoetermeer

Tuinonderhoud in regio Zoetermeer

Hoveniersbedrijf Onos & Stofberg uit Bergschenhoek is dé hovenier die tuinonderhoud verzorgt in omgeving Zoetermeer. Wanneer u ons inschakelt, weet u zeker dat uw tuin er mooi en verzorgd uit blijft zien. Wij verzorgen alle onderhoudsklussen die u zich maar kunt wensen, van grasmaaien tot het snoeien van planten. Een verwaarloosde tuin is verleden tijd dankzij ons.

SLUIT EEN CONTRACT AF VOOR GOED TUINONDERHOUD IN REGIO ZOETERMEER

Wanneer u verzekerd wilt zijn van goed tuinonderhoud in omgeving Zoetermeer, doet u er goed aan een onderhoudscontract af te sluiten bij ons. Wat houdt dat in? Wij komen zo vaak u wilt bij u langs om uw tuin te onderhouden. Dat kan eenmaal per jaar zijn, maar ook eens in de week. U geeft zelf aan hoe vaak onze hovenier langs moet komen. Daarnaast kunt u aangeven welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Op basis daarvan stellen we een contract op. Dankzij ons hoveniersbedrijf uit de regio Bleiswijk en Zoetermeer weet u zeker dat uw tuin er het gehele jaar netjes bij ligt.

Of kies voor eenmalig onderhoud

U hoeft niet verplicht een onderhoudscontract af te sluiten als u ons tuinonderhoud wilt laten verrichten in omgeving Zoetermeer. U kunt ons ook eenmalig langs laten komen vanuit Bergschenhoek voor onderhoud. Een andere mogelijkheid waar u voor kunt kiezen is ons voor- en/of najaarsonderhoud of onze vakantieservice. Voor meer informatie belt u naar 010-4613043. Dan kijken wij wat we op het gebied van tuinonderhoud of tuininrichting voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

Bel ons nu

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook altijd bereiken via ons telefoonnummer.

BESTE BEZOEKER

Momenteel nemen wij helaas geen nieuwe opdrachten meer aan.
Voor vragen over reeds ingeplande afspraken zijn we wel bereikbaar via telefoon en mail.
Onze excuses voor het ongemak.